Skip to main content

Visie

Intelligente stimulans.

We zijn -terecht trouwens- uniek in de investeringssector. Omdat we met eigen middelen werken is ons persoonlijk risico immers groter dan wanneer we met het kapitaal van anderen de markt in gaan. Maar laat net dat het bewijs zijn van ons oprechte motivatie.

Wat ons drijft is een volledig engagement om van elke investeringen een uitzonderlijk succes te maken. Omdat we onafhankelijk zijn, kunnen we dit onverminderd doen. Niemand houdt ons tegen en we hoeven aan niemand verantwoording af te leggen.

De exacte cijfers.

Onze wereld bestaat uit cijfers. Exacte cijfers, tot twee digits na de komma. Natuurlijk kijken we naar bestaande en solide cash-flows, omzetcijfers en EBITDA. Maar we spitten altijd dieper. We zoeken verder. Want het is achter de cijfers dat verrassend potentieel zich verschuilt. Opportuniteiten waar andere vaak geen oog voor hebben. Of opportuniteiten die andere niet in staat zijn te zien.

Op zoek naar synergie.

Met onze jarenlange ervaring in diverse sectoren hebben we een neus voor opportuniteiten om waarde te creëren. Elke onderneming is echter uniek en elke sector vereist specifieke kennis. Uw idee is dus een goed gesprek waard. Vooral als u zich terugvindt in onderstaande beschrijving.


Uw B2B-business heeft een EBITDA tussen 500.000 euro en 2.000.000 euro. Lager kan als er een aantoonbare groei is of interessante synergieën mogelijk zijn.

Als bedrijfsleider wil u uw bedrijf overlaten of een deel van uw kapitaal veilig stellen terwijl u nog enkele jaren verder bouwt.

Als ondernemende manager wil u een bedrijf (waarin u actief bent) overnemen.

U wil mee investeren in het bedrijf waarin u al jaren meedraait, maar zoekt hiervoor een financiële en strategische partner.